di 5 mei 20 20.15

Passagers

Les 7 doigts de la main (Canada)
di 5 mei 20
20.15
  • di 5 mei 20
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg (zittend)

Het befaamde Canadese circusgezelschap Les 7 doigts de la main komt voor het eerst naar de Warande. Verwacht je aan een buitengewoon fysieke mix van dans, muziek en acrobatie in de nostalgische sfeer van het reizen met de trein.

Een reis met de trein is misschien wel de meest romantische manier om je te verplaatsen. In ‘Passagers’ leven de artiesten van 7 Doigts hun fascinatie voor het reizen per spoor uit. In de beperkte ruimte van de coupé worden landsgrenzen overschreden, het verleden achtergelaten, en de toekomst tegemoet gereden. Een treinreis wordt zo een symbool voor het leven, met wijzigingen in de dienstregeling, omleidingen en, in het ergste geval, ontsporingen.

Anders dan gewone stervelingen, die tijdens hun reis voornamelijk stil zitten, zijn de Canadese circusartiesten één en al beweeglijkheid en poëtische energie. In ‘Passagers’ wordt driftig met koffers gesleept en gejongleerd met alles wat zich daartoe leent.

Ze spreken met hun lichaam op een manier die onze harten in vervoering brengt.

Le Figaro
les 7 doigts de la main - passagers

credits

concept, regie en choreografie: Shana Carroll
met: Sereno Aguilar Izzo, Louis Joyal, Maude Parent, Samuel Renaud, Sabine van Rensburg, Brin Schoellkopf, Conor Wild en Freyja Wild
scenografie: Ana Cappelluto

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie