Bart Van der Moeren
za 8 feb 20 22.30 - 23.45
WINTERWARM

Niels Van Heertum

za 8 feb 20
22.30 - 23.45
  • za 8 feb 20
    22.30 - 23.45
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

Voor de derde editie van het slaapconcert tijdens WinterWarm nodigen we de Artist in Residence van vorig seizoen uit, de euphoniumspeler Niels Van Heertum. Wie Niels een beetje volgt weet dat hij van vele markten thuis is. Zo verzorgde hij de soundtrack bij de opening van de vernieuwde Schouwburg samen met de koorddanseres Johanne Humblet. Voor de compositie van die soundtrack maakte Niels gebruik van elektronica, loops en verschillende blaasinstrumenten. Dat resulteerde in een spannend
en filmisch geluid. 

Speciaal voor WinterWarm gaat hij voor dit slaapconcert opnieuw aan de slag om jullie met de nodige verbeelding in slaap te wiegen.


Praktisch

22.15 uur: verzamelpunt aan de Winterbar
We fieten in groep naar de locatie van het concert

22.30 tot 23.45 uur: liggend concert

WinterWarm Festival

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival. We presenteren opnieuw een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarmsfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is onze eerste Bonte Zondag voor families.

meer info

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie