Bart Van der Moeren
WINTERWARM

Niels Van Heertum

za 8 feb 20
21.30
  • za 8 feb 20
    21.30
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

Voor de derde editie van het slaapconcert tijdens WinterWarm nodigen we de Artist in Residence van vorig seizoen uit, de euphoniumspeler Niels Van Heertum. Wie Niels een beetje volgt weet dat hij van vele markten thuis is. Zo verzorgde hij de soundtrack bij
de opening van de vernieuwde Schouwburg samen met de koorddanseres Johanne Humblet. Voor de compositie van die soundtrack maakte Niels gebruik van elektronica, loops en verschillende blaasinstrumenten. Dat resulteerde in een spannend
en filmisch geluid. 

Speciaal voor WinterWarm gaat hij voor dit slaapconcert opnieuw aan de slag om jullie met de nodige verbeelding in slaap te wiegen. Mogelijk brengt Niels Van Heertum ook bevriende muzikanten mee. Meer details krijg je later van ons!

WinterWarm Festival

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival. We presenteren opnieuw een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarmsfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is onze eerste Bonte Zondag voor families.

meer info

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie