zo 9 feb 20
WINTERWARM / BONTE ZONDAG

Concert Magiq (2,5+)

Esmé Bos & Bart Voet
zo 9 feb 20
 • zo 9 feb 20
  11.00
  op locatie, Vlaanderen
  de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
 • zo 9 feb 20
  15.00
  op locatie, Vlaanderen
  de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

 Met haar stem om nooit meer te vergeten betovert zangeres Esmé Bos klein en groot.

Ga mee op een wonderlijke muzikale reis langs bijzondere momenten in een kleinemensenleven: liedjes - in bestaande en onbestaande talen - over de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op de bus, spelen op de zolder van opa en oma, de ogen van de poes die in het donker licht geven, kijken naar de volle maan en de sterren…


Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun rituelen, door ritmes, ademhalingen, de stilte… Zij gaan op zoek naar het meeslepende van muziek: intuïtief, hartstochtelijk, magisch.

Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Je vraagt je af of het wel werelds is wat je hoort.

De Standaard, Annemie Tweepenninckx

WinterWarm Festival

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival. We presenteren opnieuw een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarmsfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is onze eerste Bonte Zondag voor families. meer info


Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

Concert Magic van Esmé Bos en Bart Voet
Tom Hautekiet

credits

zang en kleine percussie: Esmé Bos
gitaar, toetsen, loopstation en zang: Bart Voet
decor en techniek: Geert De Wit
bewegingsadvies: Katja Pire
kostuums: Lies Marechal
beeld: Tom Hautekiet

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie