Hoge Rielen
zo 9 feb 20 10.30 - 12.30
WINTERWARM / BONTE ZONDAG

Duoworkshop Smaak van de Winter (6 tot 12 jaar)

de Hoge Rielen
zo 9 feb 20
10.30 - 12.30
  • zo 9 feb 20
    10.30 - 12.30
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

Voor de gelegenheid strijkt onze mobiele bakfietskeuken neer op de picknickplaats van de Hoge Rielen. Duo’s van kinderen en volwassenen mogen hun beste kookkunsten bovenhalen en gaan aan de slag met typische winterse ingrediënten.

Heerlijk welke hapjes we met lokale teelt op onze borden kunnen toveren. Per volwassene kunnen maximaal twee kinderen inschrijven. Je koopt 1 ticket per duo of trio.

WinterWarm Festival

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival. We presenteren opnieuw een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarmsfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is onze eerste Bonte Zondag voor families. meer info


Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie