Bart Van der Moeren
zo 9 feb 20 13.30 - 15.30
WINTERWARM / BONTE ZONDAG

Duoworkshop De Kaartenmakers (8 tot 12 jaar)

de Hoge Rielen
zo 9 feb 20
13.30 - 15.30
  • zo 9 feb 20
    13.30 - 15.30
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

In deze workshop gaan duo’s van kinderen en volwassenen samen op ontdekkingstocht in de Hoge Rielen. We gaan op pad en maken zelf een creatieve kaart. Daarvoor gebruiken we alles wat we in het bos tegenkomen en zelf kunnen vinden. We gaan verzamelen, tekenen, afdrukken maken en trucjes leren om extra goed rond te kijken. Het bos zal er nooit meer hetzelfde uitzien.

WinterWarm Festival

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival. We presenteren opnieuw een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarmsfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is onze eerste Bonte Zondag voor families. meer info


Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie