Hoge Rielen
WINTERWARM / BONTE ZONDAG

Wintervlammen (10 tot 14 jaar)

de Hoge Rielen
do 18 apr 19
-
zo 9 feb 20
 • zo 9 feb 20
  14.00 - 16.00
  op locatie, Vlaanderen
  de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
 • do 18 apr 19
  18.00 - 23.00
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg, vrije zit

Altijd al willen leren op welke manieren je allemaal vuur kan maken? Dan ben je hier op je plaats. Lucifers en aanstekers zullen er niet aan te pas komen, wel firesteel, charcloth, feathersticks en een flinke portie geduld en doorzettingsvermogen. 

Je leert het juiste materiaal te zoeken en verzamelen om je eigen vuur te doen ontsteken en op te bouwen. Na deze initiatie mag je jezelf een echte kampvuurspecialist noemen. 

WinterWarm Festival

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival. We presenteren opnieuw een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarmsfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is onze eerste Bonte Zondag voor families. meer info


Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie