Danny Willems
zo 17 nov 19 14.00 - 17.00
KUNSTENDAG VOOR KINDEREN / BONTE ZONDAG

INVITED (7+)

Seppe Baeyens, Ultima Vez & KVS
zo 17 nov 19
14.00 - 17.00
 • zo 17 nov 19
  14.00 - 15.10
  de Warande, Turnhout
  Kuub, staand
 • zo 17 nov 19
  17.00 - 18.10
  de Warande, Turnhout
  Kuub, staand

Een warme uitnodiging voor een meeslepende, ontwapenende ervaring

Hoe maak je dans in zijn meest menselijke en kwetsbare vorm? Hoe doorbreek je de grenzen van de (podium)ruimte? Hoe nodig je publiek en performers uit om samen het verhaal van een voorstelling te schrijven?Sinds het begin van zijn carrière is danser en choreograaf Seppe Baeyens gefascineerd door de manier waarop verschillende generaties met dans omgaan. In ‘INVITED’ creëert een diverse en intergenerationele groep performers binnen afgebakende tijd en ruimte met dans een gemeenschap, waarin de grenzen tussen cast en publiek vervagen. De scenografie met ‘Rope’ van Ief Spincemaille verbindt en verdeelt, wordt zichtbaar en onzichtbaar. Het publiek krijgt, als het dat wil, een actieve rol.

Kunstendag voor Kinderen

Tijdens de Kunstendag voor Kinderen op zondag 17 november is er vanalles te beleven voor kinderen en hun families in Turnhout. Je vindt het volledige programma vanaf oktober op www.turnhoutspeelt.be.

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

credits

regie en choreografie: Seppe Baeyens
gecreëerd met: Emile Van Puymbroeck, Luke De Bolle, Chisom Onyebueke Chinaedu, Leonie Van Begin, Rosa Boateng, Oihana Azpillaga, Ischa Beernaert, Esther Motuanya, Roel Faes, Trui De Mulder, Adnane Lamarti, Seppe Baeyens, Frank Brichau, Stephan Verlinden, Elisabeth Wolfs en Leon Gyselynck
originele livemuziek: Stef Heeren, Kwinten Mordijck en Karen Willems
kostuums: Lieve Meeussen
scenografie en lichtontwerp: Ief Spincemaille
dramaturgie: Kristin Rogghe
foto: Danny Willems

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie