Bart Van der Moeren
zo 9 feb 20 14.00 - 16.00
WINTERWARM / BONTE ZONDAG

Bos vol apps en pixels - workshop (9 tot 12 jaar)

de Hoge Rielen
zo 9 feb 20
14.00 - 16.00
  • zo 9 feb 20
    14.00 - 16.00
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

Het domein van de Hoge Rielen vormt een ideaal decor voor een prachtig verhaal. Gewapend met een tablet trekken we het bos in, op zoek naar de mooiste plekjes voor een fotoshoot. We creëren zowaar ons eigen stripverhaal. Hiervoor maken we foto’s van natuurmaterialen en eigenaardige figuurtjes die we bewerken met verrassende effecten.

WinterWarm Festival

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival. We presenteren opnieuw een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarmsfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is onze eerste Bonte Zondag voor families.

meer info

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie