Kris Dewitte
wo 5 feb 20 - do 30 apr 20

ROOD - Waarom pesten niet grappig is (10+)

HETGEVOLG
wo 5 feb 20
-
do 30 apr 20
  • do 30 apr 20
    20.15 - 21.15
    HETGEVOLG (Otterstraat 31, Turnhout)
  • wo 5 feb 20
    20.15 - 21.15
    HETGEVOLG (Otterstraat 31, Turnhout)

Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.


Jeugdauteur Jan De Kinder, topacteur Stefaan Degand en regisseur Stefan Perceval maken beklijvend theater van een internationale bestseller.

Een ‘meeloper’ geeft min of meer ongewild en onschuldig de aanzet tot pesten. Hoe kan je in de schoenen staan van de getuige? Hoe ga je om met wreedheid? Hoe is pesten te stoppen?


Pesten komt vaker voor dan volwassenen zich willen inbeelden. Dit organisch verhaal over pesten is een waardevolle bijdrage aan het debat over pesten, over de verantwoordelijkheid van elke betrokken partij. Een handig beginpunt voor discussies over opkomen voor anderen wanneer iemand hen kwaad wil doen.

Intense scènes, bezwerende muziek, beelden die me aan William Kentridge deden denken.

publieksreactie)

credits

tekst: Jan De Kinder
regie: Stefan Perceval
spel: Stefaan Degand, Jan De Kinder, Agnes Beckx, Davy Wellens, Hilde Eykens, Rita Scheyltjens, Christel van Wuytswinckel, Sander Deckx, Tom Bernaerts, Dirk Van Bladel, Ellen Damen, Rita Goossens, Carina Geerts, Ludo Van Laer en Roxanne Mees
muziek: Kris Auwers
foto: Kris Dewitte

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie