Sofie Segers
di 30 jun 20 00.00

Solidaire bijdrage

Alle kinderen rijk
di 30 jun 20
00.00
  • di 30 jun 20
    00.00
    de Warande, Turnhout
    ticketbalie in de Centrale Hal

1 op de 5 kinderen in Vlaanderen wordt geboren in een gezin in armoede en hun aantal stijgt jaar na jaar. Ongeveer 25% van de Turnhoutse bevolking leeft onder de armoedegrens; in de Kempen blijft het aantal kinderen in armoede stijgen. Tijd om solidair de strijd aan te gaan. Geef kinderarmoede geen kans en help een kind uit een bestaansonzeker gezin.
 

Geef cultuur cadeau en koop een solidaire bijdrage zodat kinderen in armoede en hun ouders gratis naar een familievoorstelling, workshop of rondleiding kunnen.

Hoe?

Koop online of aan de Ticketbalie een ticket voor een kind in armoede. Wij zorgen ervoor dat jouw ticket terechtkomt bij de juiste kinderen.
 

Wat doet de Warande?

Kinderen in armoede en hun ouders kunnen gratis naar een familievoorstelling, workshop of rondleiding.Waar wenselijk voorzien wij creatieve begeleiding: kinderen ontdekken op een speelse manier wat theater is of wat een tentoonstelling inhoudt. Ze krijgen rondleidingen voor en achter de schermen en kunnen genieten van de speelinstallaties in de Warande.
 

We laten je op het einde van het seizoen weten wat er met de inkomsten van de tickets is gebeurd
 

Wat doen 'T ANtWOORD, het OCMW en de dienst Gelijke Kansen van de Stad Turnhout?

Zij leggen via de speelnamiddagen in 'T ANtWOORD contacten met geïnteresseerde kinderen (van 3 tot 12 jaar) en ouders. Zij zorgen ook voor de begeleiding naar culturele activiteiten.


Per verkocht ticket voor een kind in armoede kunnen zij eventueel na financieel onderzoek een budget opleggen voor de tickets van mama, papa of voogd.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie