Natalia Majchrzak
za 7 dec 19 20.15 - 00.00

Club Kuub

Black Leather Jacket + Crackups
za 7 dec 19
20.15 - 00.00
  • za 7 dec 19
    20.15 - 00.00
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Opnieuw serveren we vijf edities van Club Kuub waarin jong en beloftevol pop/rock/electro/hiphoptalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!

timing

Black Leather Jacket

Deze Antwerpse garagerockers zijn goed bezig. Ze scoorden met ‘Village People’ al een top 3-hit in de Afrekening, speelden op grote festivals als Lokerse Feesten, Rock Herk, Suikerrock, en daar blijft het niet bij. Binnenkort stellen ze hun debuut Tranquillizer voor in een uitverkochte Trix, staan ze in de AB én in Club Kuub! Hun aanstekelijke mix van fuzzy garagepop en stevige psychrock, doet denken aan Howlin Pelle van The Hives in een zwart leren Bass Drum of Death jasje, maar oordeel daar vooral zelf over.

 

Crackups

Jawel, het meest catchy en in-your-face garagepunk kwartet uit de Kempen, is terug van weg geweest. Na hun finale van Humo’s Rock Rally in 2010, en een uppercut van een debuutplaat Animals on Acid (2011) – dat volgens Thibault Christiaensen tot de beste albums ter wereld behoort – verdwenen ze zo’n 7 jaar van het toneel. Na passages op o.m. Rock Herk en Sjock festival deze zomer, zijn ze ingespeeld om Club Kuub onveilig te maken met zowel explosief nieuw materiaal (Wet Sheets / Floor 7”), als met hun gekende blend van onversneden speedrock en trashende punkrock’n’roll.

 

reeks Club Kuub

Club Kuub is een selectie van enthousiast en aanstormend rock & poptalent in onze Kuub. Je kan deze concerten kopen in een voordelige reeks. meer info en reserveren

 

prijzen

voorverkoop: 10 euro
aan de kassa: 12 euro
reeks: 25 euro voor 5 edities

Crackups
Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie