Bart Van der Moeren
zo 9 feb 20 10.30 - 12.00
WINTERWARM

Overlezen in de Hoge Rielen

Johan Op de Beeck en Karel Verhoeven
zo 9 feb 20
10.30 - 12.00
  • zo 9 feb 20
    10.30 - 12.00
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)

Overlezen is de populaire boekentalkshow van de Warande.  Speciaal tijdens WinterWarm zakt de Overlezenploeg af naar de bossen van de Hoge Rielen.

Voormalig nieuwsanker Johan Op de Beeck ontpopte zich na zijn televisiecarrière tot een bestsellerauteur. Zijn Napoleon-biografieën en zijn relaas over het ontstaan van België zijn tot echte tot klassiekers uitgegroeid. Het nieuwste boek is een buitenbeentje. “Het complot van Laken” is een historische spionagethriller, waarin o.a. de relatie van Koning Leopold III met de Duitse bezetter wordt belicht.

 

Welk boek brengt Karel Verhoeven mee naar Overlezen ? Kiest de hoofdredacteur van kwaliteitskrant De Standaard voor fictie of non-fictie ?

Eén ding staat vast : samen met vaste panelleden Jos Geyels en Karl van den Broeck telt deze reiseditie vier uiterst boeiende namen. Ze staan garant voor een pittig gesprek over boeken en andere leuke dingen.

 

Ook op de Hoge Rielen klinkt bovendien livemuziek bij Overlezen, én is uiteraard weer een boekentombola.

 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie