za 7 mrt 20 20.15 - 22.30

Club Kuub

Wallace Vanborn + Paceshifters
za 7 mrt 20
20.15 - 22.30

Opnieuw serveren we vijf edities van Club Kuub waarin jong en beloftevol pop/rock/electro/hiphoptalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!

Voor de maarteditie komen Wallace Vanborn en The Paceshifters naar de Kuub.

Line-up

  • 20.30 tot 21.10 uur: Paceshifters
  • 21.35 tot 22.30 uur: Wallace Vanborn


Wallace Vanborn

Het lijkt er op dat de Gentse rockers van Wallace Vanborn op hun langverwachte nieuwe plaat 'A Scalp for the Tribe' de juiste balans gevonden hebben om hun catchy en melodieuze powersound van vroeger een extra dosis ervaring en finesse te geven.

Waar hun laatste wapenfeit 'The Orb We Absorb' (2014) meer de donkere heavy lo-fi stonervibe opzoekt, wordt er hier deels terug gegrepen naar de meer speelse riffs en tempowissels van hun eerste twee platen, uiteraard nog steeds overgoten met die krachtige signature vocals en kritische lyrics van Ian Clement.

Tussen de AB en de festivalpodia, passeren ze in Turnhout in onze Club Kuub om er deze klasseplaat voor te stellen.

reeks Club Kuub

Club Kuub is een selectie van enthousiast en aanstormend rock & poptalent in onze Kuub. Je kan deze concerten kopen in een voordelige reeks. meer info en reserveren

 

prijzen

voorverkoop: 10 euro
aan de kassa: 12 euro
reeks: 25 euro voor 5 edities

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie