Stijn Verbruggen
za 15 feb 20 20.15 - 23.00

Club Wollewei

Psycho 44 + Last Living Souls
za 15 feb 20
20.15 - 23.00
  • za 15 feb 20
    20.15 - 23.00
    op locatie, Turnhout
    Jeugdhuis Wollewei (Draaiboomstraat 6, Turnhout)

Tijdens deze bijzondere Club Kuub editie op zaterdag 15 februari spot je pop/rock/electro/hiphoptalent in Jeugdhuis Wollewei!

Line-up

19.30 uur: deuren open
20.30 tot 21.20 uur: Last Living Souls
22 tot 23 uur: Psycho 44


Psycho 44 warm-up show

Dat Psycho 44 veelzijdiger is dan de gemiddelde rockband hebben ze in het verleden al bewezen. Schreeuwerige grunge wordt probleemloos gecombineerd met melodische pop-hooks en synths. 

Na even te moeten wachten op de opvolger van Suburban Guide to Springtide (2013) met kick-ass hit 'All my demons have distortion', zijn ze nu terug met een nieuwe plaat. 

Eerste single 'Perfect blue' klinkt alvast zeer veelbelovend met mysterieuze synths die opbouwen naar lekker hard dreunende gitaren. Afspraak @ Club Kuub vooraan: Dance Mthrfckr Dance!

 

Support: Last Living Souls

Pittige stoner-rock uit de Kempen. Een ferme scheut grunge-rock en bluesinvloeden met vette riffs, distortion en een dikke laag fuzz over aanstekelijke ritmes. Denk Queens Of The Stone Age en Red Fang opgefrist door een scheutje Alex Turner.

Besluister op vi.be.

datumwijziging

Let op: deze Club Kuubeditie werd eerder aangekondigd op zaterdag 1 februari in de Kuub.
Nieuwe datum en locatie: zaterdag 15 februari in Jeugdhuis Wollewei (Draaiboomstraat 6, Turnhout)

 

reeks Club Kuub

Club Kuub is een selectie van enthousiast en aanstormend rock & poptalent in onze Kuub. Je kan deze concerten kopen in een voordelige reeks. meer info en reserveren

 

prijzen

voorverkoop: 10 euro
aan de kassa: 12 euro
reeks: 25 euro voor 5 edities

 
Last Living Souls
Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie