Guy Vandromme
zo 29 mrt 20 13.30 - 16.10
STORMOPKOMST

timemonochromes (6+)

Guy Vandromme
zo 29 mrt 20
Vanaf 13.30

Een monochroom ken je misschien vanuit de beeldende kunst. Al meer dan 100 jaar gaan kunstenaars op zoek naar de uitdaging van het schilderen in één kleur of het werken in één soort materiaal. Dat geldt ook voor muziek, waar componisten in hun muziekstukken focussen op vereenvoudiging. Daardoor zou je de essentie van een muziekstuk, schilderij of beeldend kunstwerk kunnen raken.

Guy Vandromme nodigt jou en enkele geluidskunstenaars uit om samen te onderzoeken wat deze monochromen vandaag de dag in muziek (kunnen) betekenen. Het resultaat kan je ook online beluisteren.

In Turnhout zet Maja Jantar de Schouwburg in de sfeer van de nacht: een plek waar je tot rust kan komen en je je kan afzonderen van de drukte van het festival.

Guy Vandromme

Guy Vandromme is een trouwe gast bij STORMOPKOMST. De pianist/ dirigent/onderzoeker werkt met internationaal gerenommeerde componisten en organiseert zelf ook verschillende festivals. In zijn werk wil hij de grenzen tussen en het publiek voor nieuwe en vergeten muziek opentrekken.

credits

foto: Guy Vandromme

een organisatie van

STORMOPKOMST logo

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie