za 9 mei 20 20.15

Club Kuub

Shht + PAARD.
za 9 mei 20
20.15
  • za 9 mei 20
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Opnieuw serveren we vijf edities van Club Kuub waarin jong en beloftevol pop/rock/electro/hiphoptalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be! 

Shht

Shht mag niet ontbreken in de line-up van Club Kuub en daarom komen ze in mei hun tweede album voorstellen. Volgende week verschijnt daaruit de eerste single’ Noneketanu’.

Shht is een sensatie die je life niet mag missen. Na hun verwoestende doortocht op Best Kept Secret en Pukkelpop maken ze ook Turnhout onveilig. Ze omschrijven zichzelf als ‘Space Rock for the Now Generation’. Rave en rock samen, het kan!

 

PAARD.

voorprogramma

PAARD. is een instrumenteel trio bestaande uit vibrafonist Wim Segers (Flat Earth Society, Compro Oro) bassist Owen Perry Weston (Coely) en drummer Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov). Hun experimentele mish mash galoppeert van hip hop naar zotte funk met tussendoor nog wat onverwachte hordes. Mis deze jumping in de Kuub niet!  

De muziek klinkt als Kanye West, Jane's Addiction, Zombie Nation en Raketkanon die botsen op een kruispunt in Absurdistan. En dan moet hun cover van Bohemian Rhapsody van Queen nog komen.

Jonas Boel (Knack Focus)
PAARD.
Joris Jeursen
Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie