Marc Almond

Chaos and the Hits

Marc Almond (VK)
  • za 18 mrt 23
    20.15 - 21.35
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend

Enige concert in België! Soft Cells frontman is back!

Marc Almond verwierf als frontman in de jaren tachtig wereldwijd faam met Soft Cell. Iedereen kent de dansklassieker 'Tainted Love'. De single komt uit het debuutalbum 'Non-Stop Erotic Cabaret'. Ook 'Bedsitter'en 'Say Hello, Wave Goodbye' waren hits. Er verschenen nog albums en singles waaronder 'Torch' en de cover 'Where Did Our Love Go'. Soft Cell kleurde de smaak van de vroege jaren tachtig. In 1983 werd de band opgeheven en begon Marc Almond aan een erg interessante artistieke solocarrière.

Marc Almond verkende verschillende muzikale genres en dartelde van akoestische muziek tot grote georkestreerde muziek of elektronische muziek, telkens met een voorliefde voor chanson en theatrale pop. De grootse hits uit deze periode zijn ‘Something’s Gotta Hold of My Heart’, ‘Days of Pearly Spencer’, ‘Jackie’, ‘Tears Run Rings’ …

Met de titel ‘Chaos and The Hits Tour’ keert Marc Almond terug naar het podium met nummers uit zijn laatste albums, maar ook de hits zullen niet op de playlist ontbreken. Het zal het enige concert in België zijn! Hij viert hiermee zijn 65ste verjaardag.

in association with Satellite Agency

 

prijzen

  • voorverkoop: 37 euro
  • aan de kassa: 40 euro