za 31 okt 15 21.00 - zo 1 nov 15 04.00

Tout Va Bien, Vuurwerk, 50 Carrot...

Turn Out City Night
za 31 okt 15
-
zo 1 nov 15
21.00 - 04.00
  • za 31 okt 15
    21.00 - 04.00
    de Warande, Turnhout
    Kuub, dansend

Tout Va Bien

De band Tout Va Bien verwierf twee jaar geleden bekendheid met zijn finale plaats in ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel en door de bijzonder mooie cover van Jacques Brel ‘Ne Me Quitte Pas’. Na de succesvolle singel ‘This Fight’ , het album ‘Kepler Star’ en optredens op Werchter en Pukkelpop, hoort Tout Va Bien tot de gevestigde waarden van de Belpop. Tout Va Bien opent Turnout City Night met hun kleurrijke droompop, een opener van formaat!

Vuurwerk

Het debuut waar erg naar uitgekeken wordt is allicht dat van Vuurwerk! Vuurwerk is een trio uit het Brusselse dat excelleert in elektronica dat zowel het verstand als de dansvloer aanspreekt. Voor gastvocalen kunnen ze rekenen op niemand minder dan Max Colombie van Oscar and the Wolf en Sylvie Kreusch, de zangeres van Soldier’s Heart. Vuurwerk kreeg zeer goede recensies van hun live shows op de zomerfestivals (Pukkelpop!). In de Kuub verwachten we niets anders dan vuurwerk!

nog op Turn-Out City Night:

Klub Futur haalt volgende dj's in huis: 50 Carrot, Losco, Gunman ft MC Skywalker en Heavy Tuna.

Huisgemaakt zet de Rode Toog op zijn kop met Konstantin Sibold, Tsepo en l'Adique & Eroto Mania.

Sober haalt een showcase van Deep House Amsterdam naar de Kuub. Zij laten Detroit Swindle, Prunk, Tom Kraemer en Fowlk op je los. 

Prijs aan de kassa: 14 euro

">
Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie