Liesa Van der Aa en One Trick Pony
Patrick Van Vlerken

Court of Choice part II | ENTRE-CÔTES

GEANNULEERD: Liesa Van der Aa en One Trick Pony
  • do 28 apr 22
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, vrije zit
    Geweest

Na lovende recensies en een Klara Award voor 'PLAY' (deel I van Court of Choice, triptiek van de macht), presenteren Liesa Van der Aa en One Trick Pony het tweede deel.

Waar 'PLAY' de representatie van macht verbeeldde via een tennisspel, ontwikkelt de macht zich in 'ENTRE-CÔTES' verder in de 'shop of meat' – de slagerij: een vitrine gevuld met blinkend vlees.

Is de koper mee verantwoordelijk voor de legitimatie en de instandhouding van de positie van de verkoper? Wordt die positie door de koper in vraag gesteld? Wie is koper en wie is de verkoper? Wie heeft de macht?

Deze vragen ervaar je tijdens de voorstelling, die meer lijkt op een miniatuurhappening dan op een klassieke theatervoorstelling: een weerspiegeling van de kapitalistische maatschappij in de vorm van een duister, erotiserend, amuserend schilderij, een levend portret, een muzikale beleving die zowel de slachting en de pracht van blinkend roze vlees hanteert om de toeschouwer te beroeren en in extase te brengen.

veilig naar de Warande

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

credits

van en met One Trick Pony (Eva Ackerman, Isaak Duerinck, Jonas Leemans, Laura Kennis, Liesa Van der Aa, Mathias Van den Plas, Naomi Beeldens en Rhea Vanhellemont)
regie, muziek en concept: Liesa Van der Aa
tekst: Nefertari Vanden Bulcke
dramaturgie: Lena Meyskens
kostuum: Wim Muyllaert
geluidontwerp: Roel Snellebrand
transcriptor: Stefaan De Rycke
choreografie: Femke Gyselinck
productieleiding: Veerle Vervoort
coproducent: deSingel Internationale Kunstcampus.

met financiële steun van de Vlaamse Overheid