Lucid Lucia, Fuad Hassen, Marie Daulne, Emma Lesuis en Jeron Dewulf

'Nuff Said
 • za 12 feb 22
  20.15
  vrije zit
  de Warande, Turnhout
  Kuub, vrije zit
  Geweest

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Dit voorjaar kan je in de Warande terecht voor twee nieuwe edities met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De immer sympathieke Arbi El Ayachi is jullie host.

Aight! Who’s in!?

FUAD HASSEN (NL) werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

MARIE DAULNE (BE) is de half-Belgische, half-Zaïrese, flamboyante frontvrouw van Zap Mama. De optredens van de band vallen in de smaak door de combinatie van vocale hoogstandjes, dans en humor. Zap Mama stond op de meest iconische podia ter wereld: van New York's Central Park via de Parijse Olympia tot op het Jazz-festival van Montreux.

EMMA LESUIS (NL) ontwikkelde haar pen tijdens de studie Woordkunst in Antwerpen, na haar afstuderen kwamen de woorden meer tot leven. Ze maakt van de waarachtige werkelijkheid een verhaal. Via tekst, beeld of een podium vertelt ze de verhalen door. Haar werk was onder andere te zien op Canvas, NPO, Oerol, Brainwash en verscheidene festivals.

JERON DEWULF (BE) is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na Grom en Survival of the fittest toe aan zijn derde volavondvoorstelling.

 

taalicoon 3

veilig naar de Warande

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

credits

foto: Bart Van der Moeren