Dylan 80
  • wo 18 mei 22
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend
    Geweest

In 2021 wordt Robert Allen Zimmerman, aka Bob Dylan, tachtig. Een ideale gelegenheid om de man te eren met een fantastische tribute.

'Blowing in the Wind', 'Mr. Tambourine Man', 'Like a Rolling Stone', 'Tangled Up in Blue', 'Make You Feel My Love': een lijst van Dylanklassiekers samenstellen is onbegonnen werk. 

Nobelprijswinnaar Literatuur Bob Dylan heeft sedert zijn achttiende een parcours afgelegd dat uniek is: in de jaren zestig werd hij de spreekbuis van de nieuwe, geëngageerde generatie. In de jaren zeventig toverde hij zijn scheidingspijn tot grote kunst om. In de jaren tachtig slaagde hij er met wisselend succes in zich staande te 

houden tussen al het jonge MTV-geweld en vanaf de jaren negentig ging de hele wereld hem beschouwen als één van de grootste songschrijvers van onze tijd 

Topmuzikanten Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Naomi Sijmons (Reena Riot), Bjorn Eriksson, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet en Ron Reuman staan dubbel en dwars garant voor dit verjaardagsfeest. 

reeks Singer-songwriter

Je kan dit concert ook kopen in een voordelige reeks. Meer info.

veilig naar de Warande

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis. Lees hier de laatste update.