shakuar
Shakuar

Shakuar, Bas Birker, Julie Cafmeyer, Lucid Lucia, Soe Nsuki en Yannick Joos

'Nuff Said
  • za 7 mei 22
    20.15 - 23.00
    de Warande, Turnhout
    Kuub, vrije zit
    Geweest

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam, Turnhout en Amsterdam.

Dit voorjaar kan je in de Warande terecht voor twee nieuwe edities met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De energieke spring-in-’t-veld Soe Nsuki is jullie host.

Aight! Who’s in!?

YANNICK JOOS (BE) is stand-up comedian, hardcore ADHD’er en begeleider voor mensen met een beperking. Gewapend met een energieke lichaamstaal en een streepje poëzie neemt hij je mee in zijn surrealistische kijk op de wereld. Van vegan vampieren tot buikpluisjes. Geen onderwerp te absurd om op de korrel te nemen. Hij was onlangs finalist van de radio 2 humorklas en drie seizoenen lang de huiscomedian van BRUZZ FM.

SHAKUAR (NL) bestaat uit singer/songwriter Shishani Vranckx en vocalist/guembri speelster Karima el Fillali. Gevestigd in Nederland, maar met roots in Namibië en Marokko verbinden ze traditionele instrumenten aan hedendaagse beats met melancholische teksten die geworteld zijn in vele tradities die het Afrikaanse continent rijk is. De nummers worden ook in het Arabisch, Frans, Engels en Oshiwambo gezongen.

JULIE CAFMEYER (BE) schrijft en maakt theater. Haar werk kenmerkt zich door wrange humor, duistere lichtheid en vermakelijke tragiek. Ze neemt in haar zoektocht naar liefde, verlangen en vrouwelijkheid geen blad voor de mond, wat ook de voorstellingen Is this Porn? No this is love en Bad Woman (Confessions of a white girl) bijzonder intiem en openhartig maakt. Naast het podium is Julie ook columniste voor De Morgen.

BAS BIRKER (NL/BE) - ook gekend als de beste MC van de Lage Landen - is een echte stand-up comedian pur sang. Hij begon in 2000 met comedy, speelde al meer dan 2500 shows in Nederland & België en was te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie. In 2010 kwam hij dan definitief in Antwerpen wonen.

-----

Minimumleeftijd: 16 jaar

 

 

taalicoon 3

veilig naar de Warande

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.