Jeff Aendenboom

God zal ons (niet) redden

Jeff Aendenboom
IN VENNEN EN VELDEN

Winnaar Café TheaterFestival Utrecht 2019

Een voormalig predikant maakt een spirituele reis mee of denkt het mee te maken of heeft het reeds gemaakt of wilt het meemaken. In ieder geval; verlichting is wat hij zoekt. Grip krijgen op het leven. Maar hij heeft last van zijn rug en heeft al een tijdje niet meer geslapen. Een existentiële dronkenmandans vol verwarrende observaties én streekbier. Jeff Aendenboom bedacht, schreef en speelt de voorstelling, Stefan Gota regisseert.

Jeff Aendenboom won in 2019 met ‘God zal ons (niet) redden’ het Utrechts Café Theater Festival. De jury oordeelde: “Jeff Aendenboom is een intrigerende performer met een hele sterke persoonlijkheid, licht gevaarlijk in zijn benadering van publiek. In de veertig minuten die deze voorstelling duurt, is Aendenboom heer en meester in de kroeg. Met zijn krachtige spel dwingt hij respect af, zelfs bij stamgasten die toevallig in de voorstelling zijn beland."

 

 

Met grote trefzekerheid gaat Aendenboom op in zijn verhalen... Scherp reageert hij op alles wat hij van het publiek terugkrijgt.

Theaterkrant.nl

In Vennen en Velden

Natuurpunt, de Warande en stad Turnhout brengen in vennen en velden natuurbeleving en fris theater recht uit het hart voor een avontuurlijk publiek. De zomer kan bijna beginnen!

meer info over In Vennen en Velden

 

praktisch

ticketprijzen

  • basisprijs: 9 euro // 15 euro voor 2 voorstellingen // 18 euro voor 3 voorstellingen
  • -26 jaar: 7 euro // 12 euro voor 2 voorstellingen // 15 euro voor 3 voorstellingen
  • UiTPAS met kansentarief: 2 euro (geen extra korting vanaf meerdere voorstellingen)

 

locatie voorstelling

in de stal aan de Klein Engelandhoeve
vrije zit, binnen

 

festivalcentrum en ticketbalie

Klein Engelandhoeve
adres: Klein Engeland 29, 2300 Turnhout

 

bereikbaarheid

Alle voorstellingen zijn op wandelafstand van de Klein Engelandhoeve.

Festival In Vennen en Velden is een autovrij wandel- en fietsfestival. We nodigen je uit om met de fiets te komen. Als dit niet mogelijk is, kan je je auto parkeren aan festivalcentrum Klein Engelandhoeve en kan je voor 3 euro een fiets huren. Het festival is ook te voet te beleven.

 

festivalcafé en markt met streekproducten

Aan het festivalcafé aan de Klein Engelandhoeve is er een gezellige markt met streekproducten, foodtrucks en gratis concerten van lokaal talent.

 

plattegrond festival

plattegrond Vennen en Velden

 


een organisatie van 

logo's In Vennen en Velden

 

credits

tekst en spel: Jeff Aendenboom
eindregie: Stefan Gota
kostuum: Laïla Ooms