MEAU
Jantina Talsma

MEAU + Amina
 • za 10 dec 22
  20.15 - 22.00
  de Warande, Turnhout
  Kuub, staand
  Geweest

line-up

20.15 tot 20.45 uur: Amina
21.15 tot 22.25 uur: MEAU

 

MEAU

Nederlandstalige indiepop met een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes en eerlijke teksten.

MEAU, het soloproject van zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt(21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkelingen en eenzaamheid.

Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Na haar debuutsingle ‘Kalmte’ (sept 2020) volgde de gelijknamige debuut EP (juni 2021). In september 2021 was er dan Meau’s meest persoonlijke single ‘Dat heb jij gedaan’ welke werd bekroond o.a. als Megahit(3FM), Alarmschijf(Qmusic) en TopSong(Radio 2)

Meau is een beloftevol jong talent waar we hopelijk nog veel van horen! Voor de liefhebbers van Eefje de Visser.


Amina

De Utrechtse songwriter en zangeres Amina (2001) was als kind al bezig met zang, dans en acteren, maar pas in haar tienerjaren begon zij de gitaar te bespelen en liedjes te schrijven. Na een korte studie songwriting in Denemarken, vond ze haar weg terug naar Nederland waar ze op het conservatorium in Rotterdam aangenomen werd. Afgelopen jaar bracht ze een duet uit met Ruben Annink, heeft ze haar radio- en tv-debuut gemaakt met eigen liedjes, staat in het voorprogramma van MEAU en tekende bij 8Ball Music. 

 

prijzen

 • voorverkoop: 16 euro
 • aan de kassa: 18 euro
 Amina
Amina

credits

foto: Jantina Talsma