Olivier Laurent

Van Brel tot Bruel - benefiet ten voordele van 1000 Handen vzw en opvang van oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne

TE GAST: Olivier Laurent
in organisatie van Lions Club Turnhout Hartevrouwe
  • vr 10 jun 22
    20.15 - 21.45
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend
    Geweest

Een spetterende avond vol muziek en humor!

Olivier Laurent is afkomstig uit het Gentse, woont nu in la douce France, en is een humorist van uitzonderlijk formaat, waarbij hij subtiel en met een uitzonderlijke stem, humor, sfeer en emotie door elkaar laat vloeien. 

Eén van zijn vele talenten is zijn perfecte taalbeheersing van het Frans, het Nederlands en het Engels...en vooral zijn respectievelijke zin voor humor. 

Zijn perfecte meertaligheid geeft Olivier het immense voordeel zowel Marco Borsato als Johnny Halliday te kunnen brengen; zijn optredens worden gevuld met nostalgie van liedjes van oa. Bécaud, Delpech, Fugain, maar ook van internationaal bekende gasten zoals Sinatra, U2, Armstrong, Boccelli en vele anderen. 

Toch is er altijd één grote, constante liefde in het leven van Olivier: Jacques Brel, wellicht de  grootste Belgische artiest.

Velen doen hem na. 

Olivier gaat verder dan dat… hij kruipt volledig in het personage van Brel.

Vandaag is Olivier Laurent een gerespecteerd en volwaardig artiest die de meest diverse publieken kan bekoren. Als een kameleon verandert hij van U2 naar Yves Montand, en laat hij aan het einde van zijn show iedereen sprakeloos achter.

De man met 100 stemmen, een niet te missen ervaring!

 

Dit benefiet is een initiatief van verschillende serviceclubs uit Turnhout en omstreken. 

… Un frisson : Olivier Laurent n’imite pas Brel, il le réincarne !

Le Figaro

credits

organisatie: Lions Club Turnhout Hartevrouwe

benefiet ten voordele van 1000 Handen vzw (in steun van de slachtoffers van de watersnood van juli 2021 in Prayon, Trooz) en de opvang van oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne