Theater Stap - Het Kraakpand
Ruben Swannet

Het Kraakpand

Theater Stap
50 jaar de Warande

Theater Stap herneemt speciaal voor de vijftigste verjaardag van de Warande hun vijftigste voorstelling: een festivalavond met een prettig gestoorde mix van theater, film, dans, beeldende kunst en alles daarbinnen en daarbuiten.

Bij een jubileumvoorstelling zoekt een gezelschap vaak een stuk uit dat hen typeert. Ook Theater Stap keek terug naar de voorbije 49 voorstellingen en naar het parcours dat ze de voorbije 35 jaar aflegden. Om dan te beseffen: er is juist niets typisch, behalve de focus op de authenticiteit van de spelers, passie en vakmanschap.

Voor de vijftigste verjaardag van de Warande kraakt Theater Stap de ondergrondse fuifzaal FUTUR aan de Warande en vult de avond met korte voorstellingen, film, beeldende kunst en animatie. Elke act tijdens deze festivalavond wordt gebracht of is gemaakt door iemand met een mentale beperking. Theater Stap doet dus waar het al meer dan dertig jaar meester in is: artiesten met een mentale beperking zo dicht mogelijk bij een publiek brengen.

 

taalicoon

 

50 jaar de Warande: CADEAUS

Dit najaar vieren we 50 jaar de Warande. Onze partners organiseren speciaal voor deze verjaardag een aantal activiteiten, waaronder deze. Lees meer over 50 jaar de Warande.

 

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

credits

met werk van: Peter Gesquière, Bart Van Gyseghem, Koen De Preter, Eric Verboven en Marc Bryssinck
spel: spelers Theater Stap
foto: Bart Van Gyseghem

www.theaterstap.be