Sylvie Kreusch

Club Kuub XL

Sylvie Kreusch, Jan Verstraeten, Porcelain Id
50 jaar de Warande
  • za 1 okt 22
    20.15 - 23.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Met Club Kuub brengen we je vijf edities waarin jong en beloftevol pop/ rock/electro/hiphoptalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!

Line-up Club Kuub XL

→ Sylvie Kreusch
Met haar wervelende debuut ‘Montbray’ – volgens velen dé plaat van 2021 – ontpopte Sylvie Kreusch zich tot absolute lieveling van de Belgische alt-popscene. Haar atmosferische sound met erg speelse arrangementen weet zowel tienermeisjes met liefdesperikelen als doorwinterde muziekliefhebbers te intrigeren, net omdat ze haar emoties zo oprecht en origineel in haar songs weet te vertalen.
clip

→ Jan Verstraeten
Corona met al zijn waanzin en miserie bracht de expressieve artiest Jan Verstraeten ertoe om in plaats van warme en intieme liedjes eerder feestmuziek met een donker kantje te maken. Zijn album ‘Violent Disco’ zit vol filmische uptempo kamerpop en kwam uit op Unday Records, in passend gezelschap van Bert Dockx, Intergalactic Lovers en Jan Swerts.
clip

→ Porcelain id
De jury van Sound Track roemde de Rwandese Porcelain id om hun krachtige teksten, sterke stem en unieke performance, wat hen terecht de laureatenstatus opleverde. Een ruwe diamant die breekbare melancholie brengt, bewegend tussen poëzie, klassieke pop en lo-fi, en die rauwe zenuwen blootlegt: kwetsbaar, oprecht en authentiek.
clip

reeks Club Kuub

Je kan alle edities van Club Kuub in een voordelige reeks kopen.
meer info

 

prijzen

  • voorverkoop: 14 euro
  • aan de kassa: 16 euro
  • Club Kuub reeks: 50 euro voor 5 concerten

50 jaar de Warande: FUTURE/CLASSICS

Dit najaar vieren we 50 jaar de Warande. Om dit te vieren nodigen we artiesten uit die de Warande mee hebben grootgebracht, maar ook de beloften van de toekomst. Lees meer over 50 jaar de Warande.

 

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.