50 uur de Warande
Assia Bert

50 uur de Warande

SLAK & de Warande
 • vr 14 okt 22
  -
  zo 16 okt 22
  17.00 - 18.59
  de Warande, Turnhout
  Geweest

100 artiesten uit de Kempen reageerden dit voorjaar op een oproep om mee te doen aan een cultuurmarathon. Tijdens ‘50 uur de Warande’ kan je hen aan het werk zien op dit groot kunstfeest voor jong en oud, een samenwerking van productiehuis SLAK en de Warande.

Een weekend lang, van vrijdag tot en met zondag! ‘s avonds – ‘s nachts – ‘s morgens – ‘s middags – ‘s avonds – ‘s nachts – ‘s morgens – ‘s middags – ‘s avonds

Met optredens, workshops, tentoonstellingen, muziek, dans, poëzie, thee, ontmoeting, experiment, papier, karton, echt kei veel kamerplanten en klei. Kom langs, wandel binnen en buiten, geef uw ogen de kost, doe mee!

Joachim maakt een tekening voor u. Frederik schrijft uw levenslied. Wim Helsen praat over interessante plaatjes op een mega hi-fi soundsystem. Jillian en Aemilia bouwen een weekend lang aan hun eigen kunstmuur. En dan hebben we het nog niet gehad over de 93 andere acts, kunstwerken, flashmobs en interviews. Dit geraakt allemaal niet op een flyer. Er is zelfs een slaapconcert, kom slapen in een bed op livemuziek!

50 uur de Warande is gratis, enkel voor de Nacht van de Turnhoutse poëzie, slapen met wadi en GOUD heb je een ticket nodig. 

50 jaar de Warande

Dit najaar vieren we 50 jaar de Warande. Om dit te vieren nodigen we artiesten uit die de Warande mee hebben grootgebracht, maar ook de beloften van de toekomst. Lees meer over 50 jaar de Warande.

 

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.