Remember the dragons
BERLIN

Remember the dragons... (10+)

BERLIN, Kopergietery & hetpaleis
50 jaar de Warande - BONTE ZONDAG
30 straffe verhalen in een indrukwekkende video-installatie

Een bont gezelschap van 30 kinderen uit 21 verschillende landen. Ze vertellen hun onwaarschijnlijke verhalen. Een meisje uit Marokko heeft nooit honger, voelt geen pijn en heeft nauwelijks slaap nodig. Een jongen uit Zuid-Afrika maakte met zijn grootvader tientallen graancirkels. ‘s Nachts, in het grootste geheim. Waar of niet waar?

‘Remember the dragons…’ is gebaseerd op BERLIN's succesverhaal ‘Perhaps all the dragons…’’. De installatie is enkel toegankelijk voor jongeren. Ouders en begeleiders zijn welkom in een bijzondere wachtruimte met liveverbinding met de zaal. Een ruimte die meer betekent dan je je nu kunt inbeelden.

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.


Special BERLIN

BERLIN bestaat 20 jaar, de perfecte aanleiding om in het kader van 50 jaar de Warande een special te wijden aan dit internationaal gerenommeerde, Antwerpse gezelschap.Van 19 tot en met 23 oktober kan je naar verschillende voorstellingen en installaties van BERLIN kijken.
meer info

Dat de volwassen en de kinderen elk apart iets meemaken en die belevenissen uit de tafel- en wachtruimte met elkaar delen, geeft een bijzonder extraatje. Leugens, fantasie, verhalen, het was en is dagen nadien nog heerlijk zweven op de grens tussen ficties en waarheden. ★★★★★

Theaterkrant

50 jaar de Warande: FUTURE/CLASSICS

Dit najaar vieren we 50 jaar de Warande. Om dit te vieren nodigen we artiesten uit die de Warande mee hebben grootgebracht, maar ook de beloften van de toekomst. Lees meer over 50 jaar de Warande.

 

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

credits

concept: BERLIN naar ‘Perhaps all the Dragons…’
creatie: Bart Baele, Yves Degryse, Tom Struyf
research: Fien Leysen
muziek: Eric Thielemans
camera: Geert De Vleesschauwer
scenografie: BERLIN, Manu Siebens
coproductie: Rotondes [LU], Tweetakt festival [Utrecht, NL]
talen: Nederlands, Oekraïens, Duits, Spaans, Engels,
Russisch, Arabisch, Gujarati, Frans, Kroatisch, Chinees,
Deens, Italiaans, Hebreeuws, Roemeens
ondertiteling: Nederlands
foto: Berlin

www.berlinberlin.be