Adriaan van Dis
Carel Schutte

XL-editie met Adriaan van Dis

Overlezen
  • zo 13 nov 22
    10.30 - 12.30
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, vrije zit
    Geweest

Een schrijver die praat over leven en werk en voorleest uit zijn nieuwste boek, een bekende landgenoot die een exclusieve blik gunt in zijn of haar privébibliotheek, een streepje livemuziek, altijd verse leestips én een heuse boekentombola. Het zijn de ingrediënten van het literaire programma Overlezen, al jaren meer dan een vaste waarde in de Warande.

Het vijftiende seizoen wordt ingezet met een grootse XL-editie in de Kuub om de vijftigste verjaardag van de Warande te vieren. De literatuurliefhebber wordt dan extra in de watten gelegd, want niemand minder dan Adriaan van Dis is te gast in deze eerste editie van het seizoen.

En er is nog meer goed nieuws: panelleden Jos Geysels en Karl van den Broeck krijgen er straks een zusje bij. We zijn in blijde verwachting! Wie van boeken houdt, houdt van Overlezen.

De andere edities van Overlezen vinden plaats in de Tuinzaal op zondag 11 december, 12 februari, 12 maart en 2 april.

Reeks Overlezen

Koop deze editie van Overlezen in een voordelige reeks.
meer info

50 jaar de Warande: FUTURE/CLASSICS

Dit najaar vieren we 50 jaar de Warande. Om dit te vieren nodigen we artiesten uit die de Warande mee hebben grootgebracht, maar ook de beloften van de toekomst. Lees meer over 50 jaar de Warande.

 

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.