Naima Joris
Lien Peters

Naima Joris
50 jaar de Warande
  • vr 18 nov 22
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

“Hoe Naima Joris haar multitalent zo lang verborgen hield voor het publiek is ons een raadsel.”

Haar debuut-ep uit 2021 kreeg terecht een MIA-nominatie in de categorie ‘Doorbraak’, en bevat vijf zwartomrande, intense composities recht uit de ziel. Songs die rust en troost willen bieden in deze verwarrende en gejaagde tijden. Tussendoor maakte ze echter nog een ep als eerbetoon aan Daniel Johnston, waarop de 80’s herwerkte versie van ‘True Love Will Find You In The End’ de eerste single was.

Het is dit soort veelzijdigheid dat ons dan ook razend benieuwd maakt naar de voorstelling van haar eerste echte langspeler die verwacht wordt eind 2022. Haar minimalistische, breekbare songs brengt ze met haar warme stem en begeleidt ze op piano, gitaar en saxofoon, bijgestaan door ex-Artist in Residence Niels Van Heertum (eufonium, trompet), Vitja Pauwels (gitaar), Lara Rosseel (contrabas) en Tijl Piryns (drums).

50 jaar de Warande: FUTURE/CLASSICS

Dit najaar vieren we 50 jaar de Warande. Om dit te vieren nodigen we artiesten uit die de Warande mee hebben grootgebracht, maar ook de beloften van de toekomst. Lees meer over 50 jaar de Warande.

 

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.