De Notenkraker
Kirill Stoyanov

De Notenkraker

Nationale Opera en Ballet van Oekraïne (Odessa)
  • do 22 dec 22
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend

Al meer dan 125 jaar de meest geliefde kerstballetvoorstelling voor het hele gezin.

De sprookjesachtige balletvoorstelling ‘De Notenkraker’ is dé kerstklassieker bij uitstek om je aan te warmen tijdens de koude wintermaanden. Clara Staalboom krijgt op kerstavond een notenkrakerpop. In haar droom komt deze pop tot leven en verandert in een prins. Clara en de prins worden al snel verliefd op elkaar en zijn dolgelukkig samen. Er is echter één gevaar: de Muizenkoning, een zeer gevreesde vijand van de prins. Hij verandert de prins in een levende Notenkraker.

Het Nationale Opera en Ballet van Oekraïne (Odessa) zetelt in een van de oudste en mooiste opera- en ballethuizen van Europa. Het gezelschap heeft een internationale reputatie vanwege haar indrukwekkende ensemble, briljante solisten en hartstochtelijke ensceneringen. ‘De Notenkraker’ is een topproductie met 120 medewerkers: het balletensemble met topsolisten én het grote orkest van het Nationale Opera en Ballet van Oekraïne (Odessa) die de fabuleuze muziek van Tsjaikovski live zal spelen. Deze voorstelling werd geboekt vóór de oorlog in Oekraïne uitbrak. 

Deze voorstelling werd geboekt vóór de oorlog in  Oekraïne uitbrak. In overleg met het gezelschap 
hebben we besloten deze voorstelling op te nemen in ons programma. Indien omwille van overmacht deze voorstelling geannuleerd wordt, betalen we jouw tickets terug.

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

 De Notenkraker
Kirill Stoyanov