Wie oud wordt
Koen Broos

Wie oud wordt…

BERLIN
50 jaar de Warande

In ‘Wie oud wordt…’ neemt de bezoeker deel aan een infovergadering van de  vereniging voor de verjonging van het Europese continent. Het bestuur hoopt  haar ideeëngoed te verspreiden. Een intense luisterervaring voor 12 bezoekers  onder het motto ‘Wie oud wordt, heeft daar zelf schuld aan,’ geïnspireerd op de dagboeken van Max Frisch.

De installatie is vrij te bezoeken in het jeugdatelier van de bibliotheek 
van Turnhout van 18 tot 23 oktober. Op woensdagavond 19, vrijdagavond 21 en zondag 23 oktober presenteren we in het kader van de special rond BERLIN drie voorstellingen van het gezelschap. Op die momenten kan je vooraf een gratis ticket reserveren voor de installatie.


Special BERLIN

BERLIN bestaat 20 jaar, de perfecte aanleiding om in het kader van 50 jaar de Warande een special te wijden aan dit internationaal gerenommeerde, Antwerpse gezelschap.Van 19 tot en met 23 oktober kan je naar verschillende voorstellingen en installaties van BERLIN kijken.
meer info

In nauwelijks tien minuten creëert BERLIN een prachtige tragikomedie rond ouderdom.

NRC

50 jaar de Warande: FUTURE/CLASSICS

Dit najaar vieren we 50 jaar de Warande. Om dit te vieren nodigen we artiesten uit die de Warande mee hebben grootgebracht, maar ook de beloften van de toekomst. Lees meer over 50 jaar de Warande.

 

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

credits

concept en regie: BERLIN, geïnspireerd 
op het werk van Max Frisch
stemacteurs: Peter Van den Eede, Willem de Wolf, Marijke Pinoy, Rudy Degryse, Johan Van Assche, Mieke de Groote en Cees Vos
scenografie: Manu Siebens