Isabelle Beernaert: Particles of God
Daniel Philippe Borst

Particles of God

TE GAST: Isabelle Beernaert
  • zo 5 mrt 23
    19.00
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend

Zijn we allen 'één' en houden we een illusie in stand van afzondering en individualisme?

In het begin was er licht. De onmetelijke, onovertroffen kosmos was een leeg weefsel van ruimte-tijd, klaar om vol betekenis te worden geweven. Wachtend op jou.

De geschiedenis van dit universum is zo gemakkelijk geweven als zijde, van moment tot moment net zoals jij het beleeft. En wanneer we de draad traceren, terug naar het begin… vinden we dat wat we werkelijk zijn, onmetelijk en onovertroffen.

(T.Swan)

over Isabelle Beernaert

Isabelle Beernaert is een Vlaamse choreografe, regisseur en scenograaf van danstheaterproducties. Ieder jaar opnieuw creëert ze een avondvullende danstheaterproductie met een authentiek verhaal dat het publiek aanspreekt en raakt.

Door de combinatie van haar klassieke opleiding en haar ervaringen op theater-, mode-en media-terrein spreekt ze een breed doelpubliek aan: niet enkel de kunstliefhebbers, maar ook de gewone mens die op zoek is naar een avond kunst, cultuur of een authentiek verhaal met emotie. Deze brugfunctie zet ze steeds voort in haar creaties. Ze experimenteert niet overdadig en beoogt een balans tussen abstract en niet-abstract: Ze gelooft dat er voldoende materiaal is dicht bij de mens. Ze bewandelt de middenweg tussen de structuur van oude balletverhalen en de vele korte, moderne choreografieën.

 

veilig naar de Warande

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

credits

choreograaf, scenograaf en regie: Isabelle Beernaert 
producent: Dancers On Stage

www.isabellebeernaert.com