Liesbeth Eysermans

BROL (van 8 tot 10 jaar)

Kunst in Zicht
BONTE ZONDAG
  • zo 20 nov 22
    15.30
    de Warande, Turnhout
    zone Kuub - Glazen Zaal

Kunst in Zicht gaat op reis met een collectie over de waarde van de dingen. 

Wanneer wordt iets brol en wanneer wordt brol opnieuw iets? Kunst in Zicht gaat op reis met een collectie over de waarde van de dingen. Kom mee ontdekken hoe je spullen en prullaria een nieuw leven kan geven. 


Kunst in Zicht kreeg van het MAS tien dozen vol ‘brol’ die filosoof Jaap Kruithof verzamelde. Samen met de verzameling geassembleerde objecten uit de Collectieve Collectie van beeldend kunstenaar Kristof Van Gestel vormen ze het vertrekpunt van BROL. Een project over verzamelen, ordenen van gedachten en grenzeloze fantasie.

praktisch

  • voor iedereen van 8 tot 10 jaar
  • duur:100 minuten
  • ouders niet verplicht 

Bonte Zondag

Op een Bonte Zondag maak je van je trip naar de Warande een echte familiedag en kan je naast je familievoorstellingen ook een aantal gratis workshops meemaken. Je kiest zelf je eigen activiteiten en stelt zo je eigen dag samen! Voor elke leeftijd is er wel een Bonte Zondag.

50 jaar de Warande: CADEAUS

Dit najaar vieren we 50 jaar de Warande. Onze partners organiseren speciaal voor deze verjaardag een aantal activiteiten, waaronder deze. Lees meer over 50 jaar de Warande.

veilig naar de Warande

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis. Lees hier de laatste update.

credits

concept: Kristof Van Gestel, Ilse Daems en Luk Lenoir

i.s.m. De Collectieve Collectie van Kristof Van Gestel en Erfgoed Noorderkempen
foto: Liesbeth Eysermans