sons
Charlie De Keersmaecker

Club Kuub

BLUAI + SONS
  • za 3 dec 22
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Met Club Kuub brengen we je vijf edities waarin jong en beloftevol pop/ rock/electro/hiphoptalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!

BLUAI

Catherine Smet is afkomstig uit het Waasland en begon met liedjes op te nemen in haar studentenkamer, maar wist inmiddels een hele band rond zich te verzamelen. Ze wonnen zowel De Nieuwe Lichting als Humo's Rock Rally met hun aanstekelijke indiepop! 
clip


SONS

SONS staat voor briljante psychedelische garagepunk van vier jongeren uit Melsele. Ze wonnen de Nieuwe Lichting in 2018 en brachten het jaar daarop hun album ‘Family Dinner’ uit. In april dit jaar verscheen hun tweede plaat ‘Sweet Boy’, hun ‘coming of age’-plaat waar ze de stap zetten van wild boys naar angry young men. Om de plaat te mixen benaderden ze de Australische producer/mixer Michael Badger-Taweel die gekend is voor zijn werk bij King Gizzard & The Lizard Wizard.

Ze waren net te zien op HEAR HEAR! waar ze hun publiek nog maar eens omverbliezen. Op 3 december is de Warande aan de beurt.

 

reeks Club Kuub

Je kan alle edities van Club Kuub in een voordelige reeks kopen.
meer info

 

prijzen

  • voorverkoop: 12 euro
  • aan de kassa: 14 euro
  • Club Kuub reeks: 50 euro voor 5 concerten

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

 bluai
Sam De baecke