Dans Dans
WINTERWARM
  • do 2 feb 23
    20.00
    op locatie, Vlaanderen
    de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee)
    binnenkort te koop

Dans Dans is terug!

Amper een jaar na de release van hun veelgeprezen album 'Zink', zijn we heel blij om nieuw werk van dit onnavolgbare trio te delen. Na een album release en een opeenvolgende tournee die door de pandemie in het water viel, bedachten de jongens van Dans Dans dat het creëren van nieuwe muziek de beste uitweg zou zijn uit de impasse. Na het horen van de eerste resultaten kunnen we niet anders dan hen gelijk te geven.

Eerste single ‘Wolk’ is een aanstekelijke en bedwelmende, subtiel melancholische instrumental met een tijdloze melodie en een zwoele groove. Wolk is even luchtig als diep, zwevend tussen hemel en aarde, weifelend tussen ochtendlicht en schemering. De track heeft dat kenmerkende Dans Dans-gitaarthema, dit keer meesterlijk gecombineerd met een lome groove. Conclusie: alweer een instant crush, perfect voor de verzengende zomerdagen die eraan zitten te komen.

 

tickets vanaf eind november

WinterWarm Festival

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de zesde keer het decor van WinterWarm. Programma en tickets vanaf eind november. meer info over WinterWarm

 

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

credits

foto: Alex Schuurbiers