Kirn compagnie
Thénard Beal

Carré de Je

Kirn Compagnie (FR)
PLEIN DE CIRQUE

Twee broers, tweelingen, duiken in de verbeelding van hun kindertijd en spelen een acrobatisch spel. Ze zoeken hun eigen plaats en creëren samen een wereld van harmonie en verbinding. Dartel en schalks. Puur en vrolijk.

Je ontdekt hun gevoeligheden, hun verschillen, de sterke fysieke gelijkenissen. Maar dan raakt alles in de war. Lichamen verstrengelen zich, de acrobatie gaat met hen op de loop. Wie is de leider en wie volgt? Wie draagt wie? Wie vliegt door de lucht? Kan humor hen redden uit deze onontwarbare knoop?

Théo en Lucas Enriquez, al heel hun leven tweelingbroers, beoefenen al sinds hun 8 jaar samen circus. In juni 2019 studeerden ze dan ook samen af aan ESAC te Brussel. Met hun afstudeernummer wonnen ze in januari 2020 de zilveren en nog 2 andere medailles op het 41ste Festival Mondial du Cirque de Demain te Parijs. Nu brengen ze een acrobatische lofzang op broederlijke verbinding.

alle leeftijden

circusfestival Plein de Cirque 

Op zaterdag 17 en zondag 18 september wordt de omgeving van de Warande opnieuw overspoeld met internationaal circus: veel circusplezier om van kortbij te beleven. Ontdek hier het festival.

maatregelen tegen Covid-19

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

 Kirn compagnie
Heroen Bollaert

credits

van en met Theo and Lucas Enriquez
lichtontwerp en algemeen management: Zacharie Bouganim
muzikale compositie: Paul-Julian Quillier (uitgevoerd door Djeravica en double bass: Maxime Bertrand, Davul: Lou Renaud-Bailly, accordion: Aliénor Guéniffet, Viola: Paul-Julian Quillier)
outside view: Julia Christ
coproductie en residenties: Le Sirque – National Circus Pole in Nexon, in New Aquitaine (87), PERPLX