Simon & Garfunkel Revival Band

GEANNULEERD: TE GAST Simon & Garfunkel Revival Band

Timeless Tracks presenteert
 • vr 16 dec 22
  20.15 - 22.30
  met pauze: 21.00
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg, zittend
  niet reserveerbaar

Omwille van overmacht is het concert van Simon & Garfunkel Revival Band helaas geannuleerd. Kocht je een ticket, dan ontvang je hierover een mail en worden je tickets terugbetaald. Alvast onze excuses.

Het legendarische Amerikaanse duo Simon & Garfunkel scoorde in de jaren zestig en zeventig hit na hit met hun subtiele folkpop. Homeward Bound, Mrs. Robinson, The Boxer, Bridge Over Troubled Water: het zijn er maar een paar uit een lange reeks en allemaal hebben ze perfecte samenzang als kenmerk. Dat element staat dan ook voorop bij de Duitse Simon & Garfunkel Revival Band.

Michael Frank (zang, gitaar) en Guido Reuter (zang, viool, fluit, piano) benaderen keer op keer griezelig dicht het origineel. Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Ze laten het legendarische oeuvre van Paul Simon en Art Garfunkel op een fraaie manier herleven. De stemmen van Michael Frank en Guido Reuter benaderen de stemmenpracht van hun grote voorbeelden nauwkeurig.

Van ballads als Scarborough Fair en The Sound Of Silence tot sneller werk als Mrs. Robinson en Cecilia: de Simon & Garfunkel Revival Band laat het tijdperk van die grote hits gloedvol herleven.

credits

www.sg-revival.de

organisatie: Timeless Tracks vzw