Simon & Garfunkel Revival Band

TE GAST: Simon & Garfunkel Revival Band

Timeless Tracks presenteert
  • vr 16 dec 22
    20.15 - 22.30
    met pauze: 21.00
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend

Het legendarische Amerikaanse duo Simon & Garfunkel scoorde in de jaren zestig en zeventig hit na hit met hun subtiele folkpop. Homeward Bound, Mrs. Robinson, The Boxer, Bridge Over Troubled Water: het zijn er maar een paar uit een lange reeks en allemaal hebben ze perfecte samenzang als kenmerk. Dat element staat dan ook voorop bij de Duitse Simon & Garfunkel Revival Band.

Michael Frank (zang, gitaar) en Guido Reuter (zang, viool, fluit, piano) benaderen keer op keer griezelig dicht het origineel. Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Ze laten het legendarische oeuvre van Paul Simon en Art Garfunkel op een fraaie manier herleven. De stemmen van Michael Frank en Guido Reuter benaderen de stemmenpracht van hun grote voorbeelden nauwkeurig.

Van ballads als Scarborough Fair en The Sound Of Silence tot sneller werk als Mrs. Robinson en Cecilia: de Simon & Garfunkel Revival Band laat het tijdperk van die grote hits gloedvol herleven.

veilig naar de Warande

De Warande houdt zich aan de coronamaatregelen opgelegd door de federale regering.
Lees hier de laatste update.

credits

www.sg-revival.de

organisatie: Timeless Tracks vzw