RAMKOT
Taike De Wilde

Club Kuub

RAMKOT + PEUK

RAMKOT

Het Gentse powertrio RAMKOT maakt ramrock, en dat zal u geweten hebben. Sinds ze De Nieuwe Lichting wonnen in 2021 scoorden ze hit na hit met hoge en lange noteringen in De Afrekening, en werden ze gelanceerd om elk podium in de Benelux te slopen. Fans van bands als Millionaire, Queens Of The Stone Age en Royal Blood kunnen hun hart alvast ophalen, want in het voorjaar van 2023 wordt de langverwachte debuutplaat van RAMKOT losgelaten op de massa. 

"Beste optreden tot nu toe voor de ultieme festivalbeleving." (RTV Noord) 

"There’s big things on the horizon for Ramkot – it’s just a matter of time." (All Things Loud)

 

PEUK

De Limburgse grungehelden van PEUK hebben ook iets te vieren want zij releasen dit voorjaar op [PIAS] de opvolger van hun fantastische debuutplaat PEUK uit 2019. De band rond de immer coole Nele Janssen, met drummer Dave Schroyen (Millionaire, Evil Superstars, Creature With The Atom Brain) en Jacky Willems (HEISA) in de rangen, staat al jaren bekend om hun no-bullshit en tegelijk intense live shows. 

 

prijzen

  • voorverkoop: 14 euro
  • aan de kassa: 16 euro

Met Club Kuub brengen we je vijf edities waarin jong en beloftevol pop/ rock/electro/hiphoptalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!

 

 PEUK