wadi
wadi

slapen met wadi

50 uur de Warande
  • vr 14 okt 22
    -
    za 15 okt 22
    de Warande, Turnhout
    Kuub

Altijd al eens willen slapen in de Warande?
1 nacht lang, 10 muzikanten, 100 matrassen en een gedeelde slaap. 

 

'wadi' is een nieuw platform voor circulaire muziek, opgericht door audiokunstenaar Adriaan Severins. Alle projecten van wadi streven naar een open en intuïtieve luisterbeleving door te vertrekken vanuit improvisatie, remix en mengvormen. Klassiek, elektronisch, ambient of akoestisch, in de ontmoeting tussen verschillende genres ontstaan nieuwe geluiden.

In de nacht van 14 op 15 oktober rekt wadi dat concept tot het uiterste. Een nacht lang begeleiden tien muzikanten je door de verschillende fasen van de slaap. Zij ontmoeten elkaar voor het eerst als groep en hebben (behalve enkele spelregels) geen idee wat er in de nacht zal ontstaan, net als het publiek.

Mis de kans niet om de nacht samen met ons door te brengen.


Wij voorzien: optredens, matras (+ matrasbeschermer/onderlaken), koffie/thee en croissants ‘s morgens, een plaats om je eventueel om te kleden.

Zelf mee te brengen: eigen kussen en laken/deken/slaapzak, nachtkleding indien gewenst.

LINE-UP

Abel Gkehiere, Aiko Devriendt, De Nadi, Elke Van Buggenhout, Guy Vandromme, Herbstlaub, Kontuur, Luciana Elizondo, Tsubasa Hori en Viktor Perdieus.


TIMING

deuren open - 22.30 uur 
start slaapconcert (en deuren sluiten) - 23.30 uur 
einde slaapconcert - 7.30 uur
koffie en croissant - 8 uur

 

 

50 uur de Warande

Met '50 uur de Warande' organiseert de Warande samen met productiehuis SLAK een cultuurmarathon van 50 uur van vrijdag 14 tot zondag 16 oktober.
meer info over 50 uur de Warande

credits