The Haunted Youth
Robin Todde

Club Kuub

The Haunted Youth (warm-up show) + support Nona Problemo

Met Club Kuub brengen we je vijf edities waarin jong en beloftevol pop/rocktalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!

The Haunted Youth

Wat een jaar was 2022 voor The Haunted Youth! Memorabele passages op festivals als Rock Werchter, Best Kept Secret en Pukkelpop (om er slechts enkele te noemen), een uitverkochte AB en de release van debuutplaat ‘Dawn Of The Freak’. Maar liefst zes singles werden hiervan uitgebracht, waarvan ‘Teen Rebel’, ‘Broken’ en ‘Coming Home’ nu al tijdloze indieklassiekers zijn.

Ook internationaal gooit de band rond Joachim Liebens hoge ogen met hun herkenbare, maar toch eigen dromerige indiepopsound, waar zowel doorwinterde fans van Slowdive en The Cure als jongere muziekliefhebbers graag bij wegdromen. Ze werden dan ook al snel opgepikt door invloedrijke magazines als NME (Londen), Consequence (New York) en radiostations als KEXP (Seattle) en KCRW (L.A.). Het ziet er dus naar uit dat 2022 voor The Haunted Youth enkel de definitieve doorbraak was, en het beste nog moet komen. Eentje om niet te missen!
website
facebook
facebookevent

 

Nona Problemo

De avond openen wordt vakkundig gedaan door Nona Problemo: winnaars Sound Track Vlaams-Brabant 2021, en een jonge beloftevolle band met een missie, namelijk Fighting Climate Zombies. Onmogelijk om in een hokje te stoppen, maar zeker met flarden new wave en indiepop. Soms vrolijk, soms ingetogen, maar altijd met een gezonde dosis humor en maatschappijkritiek. Zelf omschrijven ze het als radicaal naïeve ecowave over schimmelfysica en rancuneuze conversaties met katten. Wees gewaarschuwd.
website
facebook
facebookevent

 

prijzen

  • voorverkoop: 14 euro
  • aan de kassa: 16 euro
  • Club Kuub reeks: 50 euro voor 5 concerten