Meltheads
Tone Verswijfel

Club Kuub

Meltheads + Tramhaus + Itches
 • za 4 mrt 23
  20.15
  de Warande, Turnhout
  Kuub, staand
  Geweest

Met Club Kuub brengen we je vijf edities waarin jong en beloftevol pop/rocktalent gespot kan worden aan introductieprijzen. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!

TIMING

19:30  Deuren
20:15  Itches
21:15  Tramhaus
22:30  Meltheads 
1:00    Einde

Meltheads

Dé punkband die het momenteel aan het maken is in België is zonder twijfel Meltheads. Na het in 2022 te schoppen tot de finale van zowel De Nieuwe Lichting als Humo’s Rock Rally waren de jonge Antwerpse garagerockers niet meer te houden. Als notoire liveband lieten ze op zowat elk festival afgelopen zomer - inclusief Lokerse Feesten en Pukkelpop - een spoor van vernieling na.

Hitsingle ‘Naïef’ doet het met furieuze riffs en explosieve energie altijd uitstekend live en is momenteel de onbetwiste nummer 1 van De Afrekening, wat getuigt van hun gave om met rakkende (post)punk toch een breed publiek te bekoren. Voor fans van Amyl and The Sniffers, De Brassers, je-m’en-foutisme en een stevig feestje.

website
facebook

 

Tramhaus (NL)

Ontstaan tijdens de lockdowns in Rotterdam, is Tramhaus op amper een jaar tijd – onder andere na een epische passage op showcasefestival Noorderslag ‘22 – in pijlsnel tempo uitgegroeid tot een van de meest gevraagde postpunkbands in de Benelux. De inleving en feilloze dansmoves van frontman Lukas Jansen met snijdende gitaren en voortstuwende drums geven het geheel een haast krankzinnig tintje. De band wordt intussen breed gewaardeerd voor hun levendige en onvoorspelbare liveshows en zal de komende tijd door vrijwel heel Europa touren. Make it happen!

website
facebook

 


Winnaar VI-BE wedstrijd: Itches

[…drumgeroffel… PATS!] De winnaar van de VI.BE-kans voor de Club Kuub van 4 maart met Meltheads en Tramhaus is geworden: Itches! Kempense garagerockers met dezelfde catchy 60’s lo-fi psych sound als Black Lips, Night Beats of zelfs Ty Segall, maar met een extra punktwist. Ze kregen al airplay op enkele nationale en internationale radiozenders en terecht, want hun debuutplaat Kingdom Upstairs staat vol instant fuzz hits. De perfecte opener voor de avond!

 

prijzen

 • voorverkoop: 12 euro
 • aan de kassa: 14 euro
 • Club Kuub reeks: 50 euro voor 5 concerten