Adam Fields, Adja, Aya Sabi, Lucid Lucia en Jeroen Leenders

'Nuff Said

Ja, ‘Nuff Said is terug in Turnhout! Na een korte afwezigheid, krijg je opnieuw twee edities, één in het najaar en één in het voorjaar. 

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam.

Dit seizoen kan je terug op ‘Nuff Said in de Warande terecht voor nieuwe shows met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. Jeron Dewulf is jullie host van de avond. 

Aight! Who’s in!?

ADAM FIELDS (VK) is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam al jaren in Nederland woont en de taal vloeiend spreekt, is hij toch een echte Engelsman gebleven. Adam behoort inmiddels tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit.
Comedy Explosion 10 - Adam Fields Part 1 (dutch subtitles-nederlands ondertiteld)


ADJA
 maakt als maker, zangeres en performer snel een naam voor zichzelf in België als multidisciplinair talent met grote plannen. Zo won ze in 2022 de Soundtrack editie Brussel en in januari 2023 plaatste De Morgen haar bij een van de zes Belgische muziekbeloften van 2023: "Haar debuut-EP doet qua stijl denken aan de spirituele neo soul van Erykah Badu, de zwarte empowerment van Solange en de fluwelen aanpak van Lianne La Havas."
Adja - To be naive (AB Session)

AYA SABI debuteerde met de verhalenbundel ‘Verkruimeld land’ en werd hiervoor meteen genomineerd voor de Opzij Literatuur Prijs en de Lang Zullen We Lezen-trofee. Sindsdien schrijft ze columns en journalistieke stukken voor verschillende media. Ze werd tot “een van de literaire talenten van het jaar” gebombardeerd door de NRC. Haar debuutroman ‘Half leven’ is verschenen bij Das Mag.
Aya Sabi over 'Half leven' in De Afspraak

JEROEN LEENDERS ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.
Jeroen Leenders over "vrouw zijn" bij Toomler