Neve Festival

Onderdeel van:
projecten en festivals

Tussen de Warande en Jef Neve klikt het al lang. In november is de gevierde pianist weer curator van zijn eigen Neve Festival. Met de derde editie van dat meerdaags evenement wil Neve het publiek verwennen én verrassen. Het veelzijdig programma vermeldt zowel jazztoppers als flamenco, electropop en een bijzonder klassiek concert dat Jef Neve zelf dirigeert met zijn string orchestra. Peter Bogaert, concertmeester van het Belgian National Orchestra, is solist op viool bij dit concert.

 

Zes jaar geleden mocht Jef Neve voor het eerst zijn eigen festival cureren. Het Neve Festival werd toen in het leven geroepen om Turnhout 2012 en het veertigjarig bestaan van de Warande extra kleur te geven.

Lees hier het interview met Jef Neve naar aanleiding van het Neve Festival.

 

Je kan het het hele festival als reeks bestellen aan een voordelige prijs. Je betaalt dan 60 euro in plaats van 89 euro basisprijs.
gemiddelde prijs per voorstelling = 15 euro

Bestel hier het hele festival als reeks. 

 

vr 16 nov
Chicuelo & Mezquida

za 17 nov
om 20.15 uur: Enrico Rava Quintet
om 22 uur: Hi Hawaii (ex-GeRoeZeMoes) + Binkbeats

zo 18 nov
Jef Neve String Orchestra - ‘4 Seasons (Vivaldi) recomposed by Max Richter’ + Fantasy for violin solo, piano solo and string orchestra

 

 

 

 

 

Events in dit thema

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten