UIT HET DONKER II

6.02 tot 9.02.19

6.02 tot 9.02.19

Onderdeel van:
expo

een wandeling met licht en beweging in de Hoge Rielen van 6 tot en met 9 februari

van 18 tot 23 uur

gratis
 

UIT HET DONKER II zet je in beweging. Deze avontuurlijke wandeling in het donker neemt je opnieuw op trektocht doorheen de Hoge Rielen, langs verschillende wegen en paadjes, in een lus met vertrek en aankomst aan de Winterbar.

 

Verschillende kunstenaars maakten nieuw of speciaal voor deze gelegenheid aangepast werk. Onderweg ontdek je hun unieke licht- en bewegingsinstallaties.

 

Op het midden van de wandeling, aan gebouw 11, vind je ons café Halfweg met hartverwarmende drankjes en voetverwarmende muziekjes.

 


kunstenaars


Het vuurtorenlicht, het nieuwe werk van Zoro Feigl, laat honderden ogen je aanstaren. Afhankelijk van je eigen perspectief ontdek je steeds nieuwe reflecties.

 

Choreograaf, beeldend kunstenaar en scenograaf Karel Burssens maakt een nieuw werk waarin jouw eigen perspectief ten opzichte van het omliggende landschap in vraag gesteld wordt.


'Sun' van Oscar Peters zet ons sterrenstelsel op zijn kop. De zon geeft geen licht, maar weerschijnt als de maan, met de heftigheid van een cheerleader.

 

Bij Schellekens wordt jouw adem het scherm waarop een tekst wordt geprojecteerd. Anderen hebben dus jouw adem nodig om het werk te kunnen zien.

 

Daems van Remoortere installeert 'Track Tracy'.

 

Kijk je graag naar de zonnen van andere sterrenstelsels? De sterrenkundigen van Cygni stellen bij open hemel dit jaar hun telescopen op om de sterren en planeten te bewonderen.

 

Jeugdhuis Wollewei creëert samen met een aantal jongeren met video-mapping een eigen universum.

 

 

festival WinterWarm

Van 6 tot 10 februari trekken voor de derde editie van het WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Laat je verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie.

Events in dit thema

 • 1 sep
  -
  31 jul

  expopas

  tentoonstellingen in de Expozaal
  de Warande - Expozaal
  1 sep
  -
  31 jul
  Geweest
Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten