M I K S

Ben je tussen de 14 en 23 jaar en wil je graag een creatief idee uitwerken onder begeleiding van een professionele artiest? Schrijf je dan in voor de M I K S pitching day!


Of je nu bezig bent met performance, dans, livemuziek, dj, rap, spoken word, fotografie, film, beeldende kunst, grafische vormgeving… iedereen is welkom om op zaterdag 12 oktober zijn of haar idee te komen voorstellen. Een team van professionele artiesten en coaches staat klaar met raad en daad.

 

Elke jongere die een idee indient, wordt in de maanden nadien intensief begeleid door een coach. Aan het einde van dit traject is jouw werk op 19 januari 2020 te zien op Turnhout by Night, een verrassende wandeling langs enkele opvallende locaties in Turnhout.
 
Meer info of schrijf je in voor de M I K S via info@miksers.be. Je kan ook een bericht sturen naar de Facebookpagina van Jeugdhuis Wollewei.

 

M I K S is een samenwerking van de Stad Turnhout, Jeugdhuis Wollewei, MOOOV en de Warande

 

Events in dit thema

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie