WinterWarm in de Hoge Rielen

Onderdeel van:
projecten en festivals

We trekken voor de derde editie (6 tot 10 februari 2019) van ons magisch WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Vorig jaar verhuisden we naar een nieuwe locatie op het domein en dat bleek een schot in de roos. Meer dan 5000 bezoekers kwamen zich warmen aan de feeërieke sfeer, het bijzonder uitgelichte bos, de Winterbar, de Bosbar en vooral aan de vele, mooie en bijzondere voorstellingen en concerten. 

 

Voor de derde editie bouwen we samen met de Hoge Rielen verder op deze succesformule, maar concentreren we WinterWarm in één lang uitgerekt weekend. Laat je opnieuw verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie.

 

En ook nu weer kan je tijdens het festival aan een voordelig tarief overnachten in het bijzonder mooie Hostel Wadi . Het cilindervormig en transparant hostel dat als het ware de bossen omarmt, is een absolute aanrader! Voor een nacht betaal je 72 euro per kamer voor vier personen, inclusief ontbijt. Je kan je overnachting samen met je tickets bestellen. meer info en reserveren

 

 

         

 

 

Bart Van der Moeren
Bart Van der Moeren

Events in dit thema

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie sluiten