One Limited Space - Première

HNDRD/Min Hee Bervoets
di 23 mei 17
-
wo 24 mei 17
Data & tickets
 • di 23 mei 17
  20.15
  op locatie, Vlaanderen
  Kapel Merksplas Kolonie (Kapelstraat 9, Merksplas)
  Geweest
 • wo 24 mei 17
  20.15
  op locatie, Vlaanderen
  Kapel Merksplas Kolonie (Kapelstraat 9, Merksplas)
  Geweest

Goed nieuws! Wegens groot succes wordt de premièrereeks uitgebreid. Nog kaarten beschikbaar op dinsdag 23 en woensdag 24 mei om 20.15 uur.

HNDRD is de nieuwe danscompagnie van choreografe Min Hee Bervoets. Voor ‘One Limited Space’, haar eerste voorstelling met HNDRD, werkt ze met acht dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze 'samen' denken?

Min Hee Bervoets is bij het grote publiek vooral bekend als jurylid en choreografe van het VTM-programma ‘So You Think You Can Dance’. Haar choreografieën werden ook al gepresenteerd in Duitsland, Nederland, Brazilië, Verenigd Koninkrijk… Daarnaast doceert ze hedendaagse dans op de Kunsthumaniora in zowel Brussel als Antwerpen en geeft ze in binnen- en buitenland regelmatig workshops en stages op verschillende hogescholen en bij amateurgezelschappen.

Voor ‘One Limited Space’ kreeg HNDRD geen subsidies. Daarom is het gezelschap nog op zoek naar financiële middelen. Wil je HNDRD steunen, neem dan contact met minheebervoets100@gmail.com.

HNDRD komt voor ‘One Limited Space’ een maand in residentie in de Houten Zaal van de Warande en gaat met de voorstelling in première in de Kapel van Merksplas Kolonie. De voorstelling is dus Made in de Warande.

LET OP! Deze voorstelling speelt in de kapel van Merksplas Kolonie.

Vanaf 19 uur kan je het gevangenismuseum bezoeken in de kelders van de kapel!
inkom: 5 euro

credits

concept en choreografie – Min Hee Bervoets
dans - Eloise Chia (AUS/UK), Els Smekens (BE), Jennifer Regidor (BE), Michel Froget (BE), Nicky Van Cleef (NL), Roger Makadi (BE), Rutkay Ozpinar (NL) en Virginie Liénard (BE)
dramaturg – Michel Froget
klassieke compagnie-docent en repetitor - Geneviève Van Quaquebeke
kostuums – Min Hee Bervoets
scenografie – Geneviève Van Quaquebeke en Ken Hioco
muziekmontage - Michel Froget
spoken words - Rina Mushonga
productie – Cynthia Schenkels
coproductie - de Warande

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie